Кащеєв Леонід Борисович

Список публікацій Л. Б. Кащеєва

Кащеєв Леонід Борисович (1954–2020) — кандидат технічних наук, професор кафедри системного аналізу та інформаційно-аналітичних технологій Національного технічного університету «Харківський політехнічний інститут».

У 1976 р. з відзнакою закінчив Харківський інститут радіоелектроніки (нині — Харківський національний університет радіоелектроніки) за спеціальністю  «Автоматизовані системи управління.

Протягом 1979–1982 рр. навчався в аспірантурі Харківського інституту радіоелектроніки за спеціальністю «Технічна кібернетика і теорія інформації».

У 1982 р. захистив дисертацію на тему: «Дослідження методів оперативного контролю об’єктів одного класу в умовах випадкових впливів середовища» за спеціальністю: 05.13.01 «Технічна кібернетика і теорія інформації». Науковий керівник — Свиридов Валентин Вікторович, науковий консультант — Волощук Юрій Іванович.

1983 р. — доцент кафедри системного аналізу і управління Харківського політехнічного інституту.

2000 р. — доцент кафедри системного аналізу та інформаційно-аналітичних технологій Національного технічного університету «Харківський політехнічний інститут».

Леонід Борисович віддав більше ніж 35 років свого життя кафедрі системного аналізу та інформаційно-аналітичних технологій Національного технічного університету «Харківський політехнічний інститут». По праву він вважався одним з найкращих викладачів кафедри. Його поважали та щиро любили студенти та колеги. Леонід Борисович був справжнім професіоналом та прикладом для викладачів, наставником для багатьох поколінь випускників кафедри.

Л. Б. Кащеєв у Google Scholar

Джерело інформації: Сайт Харківського національного університету радіоелектроніки.