НТУ «ХПІ» надано доступ до ресурсів EBSCOhost!

З 25 травня по 24 липня 2020 року відкрито доступ до ресурсів Academic Search Ultimate та Business Source Ultimate на платформі EBSCOhost з локальної мережі НТУ «ХПІ» та можливістю віддаленого доступу за логіном і паролем з метою підтримки дистанційного навчання. 
Логін та пароль для роботи з базами дізнайтеся на кафедрах, в деканатах та дирекціях Університету, а також надіслані e-mail).
 
Academic Search Ultimate — це надійна мультидисциплінарна академічна база даних, яка пропонує дослідникам та студентам понад 10 000 повнотекстових журналів із сотень наукових досліджень — наука про тварин, антропологія, астрономія, біологія, хімія, інженерія, етнічні та полікультурні дослідження, географія, геологія, право, математика, музика, фармацевтичні науки, фізика, психологія, релігія та філософія, наука і техніка, ветеринарія, жіночі дослідження, зоологія та багато інших.
 
Business Source Ultimate надає студентам та дослідникам більш глобальну перспективу в їхніх бізнес-дослідженнях, допомагаючи відстежувати тенденції бізнесу в усьому світі, використовуючи тисячі англомовних та рідномовних повнотекстових журналів з Європи, Азії, Океанії та Латинської Америки. База даних є надійною бізнес-базою даних, що пропонує доступ до понад 3 500 повнотекстових бізнес-журналів, а також звітів про дослідження ринку, галузевих звітів, звітів про країну, профілі компаній, SWOT-аналізи та збір відеороликів Associated Press, що охоплюють широкий спектр тем. Предмети включають бухгалтерський облік, банківську діяльність, економіку, фінанси, людські ресурси, менеджмент, маркетинг та багато інших.