Ресурси за програмою Research4Life

Для НТУ «ХПІ» відкрито доступ (за ліцензією) до ресурсів за програмою Research4Life (https://www.research4life.org/). Програми Research4Life, Hinari, AGORA, OARE, ARDI і GOALI координуються Всесвітньою організацією охорони здоров'я, Організацією харчових та сільськогосподарських досліджень, Програмою Організації Об'єднаних Націй з навколишнього середовища, Світовою організацією інтелектуальної власності і Міжнародною організацією праці відповідно. Ці програми є співпрацею між організаціями ООН, науковими видавцями та іншими постачальниками контенту і призначені для надання доступу до науково-дослідної інформації неприбутковим академічним, науковим, урядовим або політичним установам в країнах з низьким рівнем доходів. Доступ до цієї інформації, як правило, надається видавцями безкоштовно для установ, що знаходяться в країнах, районах та територіях, віднесених до Групи A (https://www.research4life.org/access/eligibility/#groupa).

Отримати доступ до ресурсів можна на порталі Research4Life (https://www.research4life.org/) або на спеціальних порталах:

За ліцензійною угодою доступ відбувається за авторизацією! Дані для авторизації надаються індивідуально лише особам, які працюють або навчаються в НТУ «ХПІ». Для отримання авторизаційних даних, просимо заповнити форму (https://forms.gle/rgx3bw4MhGNBwy4m7). Після заповнення форми, на вказану корпоративну адресу (*@khpi.edu.ua, *@kpi.kharkov.ua) буде надіслано дані для авторизації.