«Girls in ICT 2023: Дівчата та кейс-чемпіонати»

27 квітня 2023 року о 14:00 відбувся  вебінар «Girls in ICT 2023: Дівчата та кейс-чемпіонати» у рамках International Girls in ICT Day. 

Ініціатори та організатори вебінару — кафедра «Системи інформації» та Науково-технічна бібліотека Національного технічного університету «Харківський політехнічний інститут».

Відеозапис заходу

У рамках заходу «Girls in ICT 2023» будуть представлені спікери та команди, які розповідатимуть про важливість розвитку компетенцій серед дівчат у сфері ІТ:

Директор бібліотеки Юлія Главчева розкриє тему ролі жінок в STEM-сфері та важливості розвитку компетенцій серед них.
Презетації:
  1. Дівчата в ICT та кейс-чемпіонати

Кейсодавець Влад Китайник розповість про свій досвід у сфері бізнесу та надасть корисні поради студентам щодо розвитку кар'єри.

Команда переможців ВІС 1.0, яку представить Валерія Тарасенко, поділиться своїм досвідом у розв'язанні складних завдань в сфері ІТ.

Команда VQГанна Заволодько, Олександра Харченко та Злата Тягунова, розкажуть про свій досвід розв'язування кейсу від "Хлібпрома" та поділяться враженнями від участі у гібрідному кейс-чемпіонаті.

Юлія Татарінцева та Світлана Осіпова, які готували команду студентів НТУ «ХПІ», поділяться свіїм досвідом та враженням від участі у кейс-чемпіонатах та викликах, які виникають під час роботи зі сферою ІТ.