Онлайн-конкурс «Мрій про майбутнє — наближай ПЕРЕМОГУ!»

ВЕСНА — час змін, народження нового життя та пробудження надій! Ми віримо у розквіт нашої країни і запрошуємо прийняти участь у творчому онлайн-конкурсі «Мрій про майбутнє — наближай ПЕРЕМОГУ!».
Ми усі різні, як і наша Батьківщина. Але ми усі щиро любимо її степи та гори, моря та ріки, її неосяжне сине небо та яскраве сонце, що зігріває нас усіх однаково!
Давайте разом МРІЯТИ! І скрутні часи згинуть назавжди! І МИР прийде до кожного з нас! І ЩАСТЯ оселиться у кожній домівці!
 
Умови конкурсу:
До у часті у конкурсі запрошуються усі бажаючі, не залежно від віку, статі, освіти тощо.
У конкурсі беруть участь будь-які творчі роботи — живопис, фотографія, твори прикладного мистецтва.
Усі роботи будуть опубліковані на сайті бібліотеки для ознайомлення широкого загалу.
Переможці будуть визначені за результатами онлайн-голосування користувачів.
Переможці конкурсу отримають пам’ятні призи. 
Про початок кожного наступного етапу та перебіг конкурсу інформація буде публікуватися на сайті бібліотеки та у соціальних мережах  (FacebookTelegramInstagram).
 
Терміни проведення:
З 10 до 30 квітня 2023 року всіх бажаючих взяти участь у конкурсі просимо надіслати на електронну адресу library@khpi.edu.ua, з приміткою у темі листа «Конкурс», наступні матеріали:
  • інформацію про себе (П.І.Б, вік, рід занять, місто навчання/роботи, контактний телефон);
  • якісні фотознімки своїх робіт.
З 01 до 20 травня 2023 року на сайті бібліотеки  пройде онлайн-голосування, під час якого всі відвідувачі сайту зможуть обрати кращу роботу та прийняти участь у голосуванні.
З 22 до 31 травня 2023 рокуопрацювання результатів та визначення переможця, результати конкурсу будуть оприлюдненні на сайті та надіслані всім учасникам.
01 червня 2023 року, до Всесвітнього дня захисту дітей, пройде нагородження переможця, якого Ви оберете!

Запрошуємо всіх творчих людей приєднатися до нас, дати волю своїй уяві та мріям, взяти участь в онлайн-конкурсі та здобути свою особисту ПЕРЕМОГУ!

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ