Bentham Science

Bentham Scienceвидавець рецензованої наукової літератури в галузях фармакології та медицини, технічних та суспільних наук. На сьогодні Bentham Science видає понад 130 наукових рецензованих журналів, переважна більшість яких індексуються провідними бібліографічними базами даних.

Підтримуючи наукову спільноту України в умовах війни, видавництво Bentham Science продовжило українським закладам вищої освіти та науковим установам безкоштовний тестовий доступ до своїх електронних ресурсів до 31 грудня 2022 р.

28 жовтня цього року на полях Першої міжнародної конференції «Відкрита наука та інновації в Україні 2022», організованою Державною науково-технічною бібліотекою України відбулася зустріч головного менеджера з ліцензування видавничого дому Bentham Science Франса Леттенстрома (Frans Lettenström) та генерального директора Директорату науки та інновацій Міністерства освіти і науки України Ігоря Таранова.

Під час свого візиту до Києва представник Bentham Science зробив наголос на необхідності підтримки української науки та українських вчених та пообіцяв відкривідкриває ти можливість безкоштовно публікуватися у всіх видавничих журналах для всіх українських науковців. Джерело