Агапов Олег Миколайович

Список публікацій О. М. Агапова

Агапов Олег Миколайович — кандидат технічних наук, доцент кафедри «Автомобіле – і тракторобудування» Національного технічного університету «Харківський політехнічний інститут».

Народився 2 березня 1955 р.

З 1980 р. по 2005 р. працював на кафедрі «Колісні та гусеничні машини» Національного технічного університету «Харківський політехнічний інститут», інженером, провідним інженером, науковим і старшим науковим співробітником, завідуючим галузевої науково-дослідної лабораторії «Удосконалювання ходових систем і трансмісій», старшим викладачем.

З 1998 р. по 2012 р. працював директором (по сумісництву) групи компаній, що займаються продажем нових автомобілів через автосалони, обслуговуванням і ремонтом автомобілів на власних технічних станціях, організацією перевезень службою таксі, продажем паливо-мастильних матеріалів через мережу авто-заправних комплексів у м. Харкові.

З жовтня 2012 р. працює на кафедрі «Автомобіле- і тракторобудування» Національного технічного університету «Харківський політехнічний інститут» на посаді доцента.

Тематика наукових досліджень О. М. Агапова: динаміка гусеничного поїзда при прямуванні по нерівностях і вибір параметрів тягово-зчіпного пристрою.

Доцент Агапов О. М. поєднує наукову діяльність з педагогічною та викладає дисципліни: «Основи теорії і практики управління та маркетинг в галузі автотранспорту», «Основи експлуатації та обслуговування автомобіля на СТО», «Технічна експлуатація та фірмове обслуговування автомобілів».

Джерело інформацій: Сайт кафедри «Автомобіле – і тракторобудування».