Економічні науки

EconBiz  пошуковий портал матеріалів з економіки і бізнес-досліджень.

Economics: The Open-Access, Open-Assessment E-Journal.  Електронний журнал з відкритим доступом. Представлено статті з марта 2007 до серпня 2020 року. З вересня 2020 року журнал належить видавництву De Gruyter.

Economies  міжнародний науковий журнал відкритого доступу з економіки.

EconPapers  EconPapers надає доступ до RePEc, найбільшої у світі колекції он-лайн робочих документів з економіки, журнальних статей та програмного забезпечення.

IMF eLibrary  Електронна бібліотека Міжнародного валютного фонду (МВФ) надає доступ до періодичних видань МВФ, книг, робочих документів та досліджень, а також даних та статистичних інструментів. Інформація щодо макроекономіки, глобалізації, розвитку, торгівлі, демографії, ринків тощо.

Springer Open Economics Open Access Journals  Економічні журнали з відкритим доступом.

The Economics Research Network on SSRN  Сервер препринтів із відкритим доступом, який забезпечує авторам можливість демонструвати свої наукові роботи з економіки, пришвидшуючи розповсюдження та забезпечуючи доступ наукової спільноти до новаторських робочих документів, досліджень на ранніх стадіях, статей тощо.

World Bank Databases  Бази даних Світового банку у вільному доступі.

Наукова електронна бібліотека періодичних видань НАН України. Відділення економіки  Наукова електронна бібліотека періодичних видань НАН України є бібліотекою відкритого доступу і передбачає безкоштовний доступ читачів до наукової інформації в Інтернет з правом читати, завантажувати, копіювати, розповсюджувати, друкувати, проводити пошук, посилатися на повнотекстові статті, індексувати, тобто використовувати її з законною ціллю без фінансових, юридичних і технічних перешкод, що відповідає Будапештській Ініціативі Відкритого Доступу.

Наукова періодика України («Асоціація УРАН») Журнали на платформі: Економіка  Реєстр наукових періодичних видань України на платформі Open Journal Systems (OJS).