Наш партнер — КЗ «Крисинський ліцей»

28 лютого 2023 р. для учнів старших класів КЗ «Крисинський ліцей» проведено вебінар «Академічна доброчесність, як основа успішного навчання». Продовжуємо співпрацю та спільні заходи з навчальними закладами-партнерами НТБ НТУ «ХПІ». Таким чином, реалізується план спільних заходів для учнів ліцею: мотивація до навчання учасників освітнього процесу, академічна доброчесність, медіа-грамотність та профорієнтація учнів 9-11 класів. Також розроблено проєкт «Арт-терапія мистецтвом» для зняття емоційного напруження в стресових ситуаціях. Запрошуємо всіх до співпраці!

В рамках угоди про співпрацю НТУ «ХПІ» з Комунальним закладом «Крисинський ліцей» на постійній основі, 2 рази на місяць, для дітей з особливими освітніми потребами (ООП) та їх батьків співробітниками Інформаційно-ресурсного центру «Без бар’єрів» науково-технічної бібліотеки НТУ «ХПІ» (ІРЦ) Світланою Юріївною Новосьоловою та Наталею Василівною Лябах організовано онлайн-групу психологічної підтримки «Емоційне перезавантаження». Група створена з метою вивчення нових технік та методик для психокорекції та розвитку дитини, зручного спілкування. Користувачі завжди можуть задати питання та отримати кваліфіковану відповідь. Групу веде керівник ІРЦ Світлана Новосьолова.

Сьогодні КЗ «Крисинський ліцей»  є одним з кращих закладів Харківщини, де ефективно реалізується право на освіту всіх, без винятку, категорій учнів.