Добрий початок 2023 року!

Науково-технічна бібліотека розпочала новий рік активною співпрацею з навчальними закладами м. Харкова. На початку січня 2023 року Інформаційно-ресурсний центр «Без бар’єрів» та Харківська спеціалізована школа I-III ступенів №114 Харківської міської ради провели ряд спільних заходів.

3 січня для учнів 9-11 класів було проведено презентацію заходу «Зимові канікули з Політехом: Вікторини у Kahoot». Це унікальний цикл дистанційних заходів, які відбувалися протягом двох тижнів. Головна тема — безпека. Від харчової та фінансової до мінної та енергетичної. Вперше у програмі Канікул заплановані ексклюзивні заняття від Військового інституту танкових військ НТУ «ХПІ».
13 січня, на базі Харківської спеціалізованої школи I-III ступенів №114 Харківської міської ради, серед учнів 8-11 класів, відбувся тренінг «Техніки самодопомоги для зняття емоційного напруження». Тренінг провела керівник Інформаційно-ресурсного центру «Без бар’єрів» науково-технічної бібліотеки НТУ «ХПІ» Світлана Новосьолова. Ця подія присвячена відкриттю у Харківській спеціалізованій школі №114 Центру психологічної допомоги «СВІТЛО НАДІЇ», керівник Надія Петрівна Вовк.
 

Бажаємо Центру психологічної допомоги «СВІТЛО НАДІЇ» успішної роботи! Будемо раді співпрацювати, об’єднувати наші зусилля на освітньому фронті, обмінюватись досвідом та запроваджувати нові підходи у роботі. Адже це підтримує та робить нас сильніше!